SZAKÉRTŐINK VÁLASZOLNAK

Szabó Gábor József

Természetgyógyász, oktató

Szabó Gábor vagyok, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ alapnyilvántartásában bejegyzett, működési engedéllyel rendelkező természetgyógyász (akupresszőr, fülakupunktúrás addiktológus) és gyógymasszőr.

Nyíregyházán tevékenykedem, valamint Budapesten és Kelet-Magyarország nagyvárosaiban tartok egészségügyi- és ismeretterjesztő továbbképzéseket, előadásokat. Mindemellett online tanácsadással is állok rendelkezésre azokban az esetekben, amikor nincs szükség személyes konktaktusra.

Célom, hogy – a megszerzett tudással és tapasztalattal – hozzásegítsem pácienseimet és tanítványaimat egy egészségesebb életvitelhez.

Természetgyógyászként a Hagyományos Kínai Orvoslás állapotfelmérő eszközeivel (kikérdezés, arcdiagnosztika, nyelvdiagnosztika, stb.) és kezelési módszereivel (testakupresszúra, fülakupresszúra, kínai masszázs, köpölyözés, moxaterápia), valamint a fülakupunktúrás addiktológia adta lehetőségekkel állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

Mozgásterapeutaként előszeretettel használom a BackScan 3D-s gerincanalizáció során kapott eredményeket, melyek kiértékelésével hatékony, komplex terv állítható össze az adott problémák kezeléséhez. Mozgásterápiás kezeléseimet a gyógymasszázs, az FDM (Fascia Distorsios Modell) terápia, a Flossing, a Kinesiotape és a lágylézer-terápia ötvözésére alapozom.

Hormonegyensúly terapeutaként a női cikluszavarok, hormonális anyagcsereproblémák, valamint a párokat egyre nagyobb arányban érintő meddőségi problémák kezelésében segítek személyes konzultáció, és – legyőzve a távolság miatti korlátokat – megye- és országhatáron átívelő online tanácsadás formájában is.

Szabó Gábor József válaszai:
Porckopás esetén nagyon hatékonyak a Safe Laser készülékek, ugyanis beindítja a porcképződést, a porcregenerációt. Mellékelni fogok képet, hova tegye a készüléket a térdénél öt ponton. Porckopásra az infra lézer készülékek a megfelelőek: Az 500-as és az 1800-as készülék. Pontonként legalább 5-5 perc legyen a kezelési idő.
Válaszolt: Szabó Gábor József

Tegye fel kérdését szakértőnknek!

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza