Gyakran ismételt kérdések

tények a safe laser-ről

Ha bármi egyéb kérdése lenne, keressen minket bizalommal emailben vagy telefonon.

Az orron keresztüli kezelés aktiválja a szervezet immunrendszerének védekezőképességét, ugyanis nagyon fontos az, hogy az immunrendszert milyen állapotban találja meg egy esetleges fertőzés. Ha felkészült állapotban van, sokkal gyorsabb lesz az immunválasz, ezáltal hamarabb lezajlik a gyógyulási folyamat.
Ha az immunválasz késik, van ideje a vírusnak osztódni, ezáltal sokkal nehezebb feladatot ró az immunrendszerünkre!
A vírus kimondottan oxigénhiányos környezetben érzi jól magát, viszont a rendszeres orrkezeléssel megnöveljük a vér oxigénszállító képességét, javítjuk a mikrokeringést, így nem tud a vírus optimális környezetet kialakítani magának a szervezetünkben!

A kezelés hatására a fehérvérsejtekben ugyanazok a folyamatok indulnak be, mint bármelyik másik sejtünkben, vagyis a mitokondriumokban fokozódik az ATP-szintézis, ami azt jelenti, hogy a fehérvérsejtek sokkal hatékonyabban tudnak fellépni a vírussal szemben, és jobban tudják ellátni a feladatukat!

Nem kell benne hinni, elég ha mi tudjuk, milyen eredményre képes a Safe Laser, sok esetben gyógyult már meg szkeptikus ember… Ha a szkeptikus kipróbálja, hinni fog benne:)

Természetesen a mi munkánk a menedzselés is: minden ügyfelünknek segítünk a hatékony kezelés érdekében, ha kell személyesen is.

Úgy, hogy itt nem egy lézersugár van, hanem nagyon sok, nagyon közel egymáshoz, és az azonos hullámhosszok miatt összeadódik az erejük. (interferencia lép fel) Ezért tud nagyobb mélységben, a szövetekben is hatást kifejteni (és ez által gyógyítani) a készülék.

Nagyon sok állatorvos használja rendelőjében a készülékeinket. Kifejezetten hatékony kutyák, macskák, lovak stb. házikedvencek gyógyításában. Az alábbi kép a Safe Laser-rel kezelt lóról készült.

 

Valószínűleg lemerült az akkumulátor, vagy az akkumulátor fordítva lett behelyezve a készülékbe.

Természetesen igen. A mi célunk az, hogy minél több ember megismerje, hogy milyen hatékony gyógyítási mód ez az egyedülálló magyar találmány. Vegye fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Kisbabáknál (pl. pelenkakiütésnél) is használjuk a készüléket. Tehát akár már újszülötteknél is.

Nem, a készülékeknek a gyártó által meghatározott fogyasztói ára van, amiktől eltérni egyik viszonteladónak sem lehet. Készülékek mellé plusz szolgáltatásokat (pl. plusz két év garancia) és esetlegesen kiegészítőket tudunk adni kedvezményként. Vannak hónapok, amikor akciók is vannak, figyelje oldalunkat.

A készülékre a kötelező 3 év garancián felül cégünk +2 év garanciát biztosít!

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza