Plazmagenerátorok

PrimerCube

PrimerCube

Ár: 534.408 Ft

PrimerCube – rotációs mágneses oszcillátor

Paraméterek:

  • választható fordulatsebesség: 800-3500 Rpm/min
  • Smart USB-C adapter lítium akkumulátorokhoz mellékelve.

Az adapter az elektronika igényeinek megfelelően állítja be a töltőáramot. Kimenet: 5-12V A csomag tartalma: védőtáska, rotációs mágneses oszcillátor, adapter (töltő), használati utasítás. Megjegyzés: Az oszcillátor üzemeltetése a töltő csatlakoztatásával ajánlott.

 

PrimerCube – rotációs mágneses oszcillátor

 

Egy egyedi alkatrészt tartalmazó eszköz, amiben erős neodímium mágnesek vannak. Ezt az ezközt egy nagyon csendes villanymotor hajtja, amelyet kizárólag a cégünk gyárt. A sebesség beállítását, az alkalmazandó időt, a bekapcsolást, a kikapcsolást … mindent nyolc mikroprocesszor vezérel, és az értékek beállítását érintőképernyőn keresztül lehet programozni.

Nagyszerű oktatási és kísérleti ezköz minden általános, egyetemi, laboratóriumi intézmény és háztartás számára a fizikai kísérletek elvégzéséhez. Kísérletezhet, és megfigyelheti, hogy a PrimerCube-ból származó egyedülálló forgó mágneses mező hogyan hat az élő szervezetekre.

A mágneses vektorpotenciál kivételes struktúrát hoz létre, amely szimmetriát képez a térben.

A generátor forgatással részecskék – elektronok, fotonok – impulzusait generálja – ezek kiáramlanak a forgó tálból, fókuszuk a kocka előtt kb. 30 cm-re van, a maximális hatótávolságuk pedig akár 1 m is lehet.

A PrimerCube ezközt korunk zsenijével, David LaPoint amerikai tudóssal együttműködve fejlesztettük ki.

Tizenkét éves kutatás után a PrimerField Alapítvány örömmel adja technológiáját és eredményeit a világnak. Ennek oka az, hogy valóban hisznek abban, amit találtak és megbíznak az eredményekben.

Ennek a technológiának a lényege egy szabadalmaztatott mágneses tömb, aminek parabolikus formája van, mely az univerzum anyag képződése mögött mindenhol fellelhető. „Az univerzum szimetriája”

További részletes ismertetést a kutató honlapján elérhető:

https://primercube.org/

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza