SZAKÉRTŐINK VÁLASZOLNAK

Dr. Csomai Zita

Orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta

Gyermekkorom óta orvos, vagy ma inkább azt mondanám gyógyító akartam lenni. 1999-ben végeztem Szegeden, majd a sürgősségi ellátásban dolgoztam éveken át. A kórházi, a mentős és az ügyeleti munkámban mindig hiányoltam annak a lehetőségét, hogy a betegekkel hosszabb időt eltöltve segítsem őket a megoldás megtalálásában, és ezáltal a gyógyulásban. Ezért 2003-ban természetgyógyászatot kezdtem komolyan tanulni. Életmód-tanácsadás és terápia, Alternatív mozgás- és masszázsterápia és Fitoterápia szakvizsgákat tettem.

Munkám során a legfontosabbnak a megelőzést tartom, az egészség megőrzését az életmód átalakításával, a megfelelő táplálkozással, a stressz kezelésével, a mozgással. A gyógyításban mindig a holisztikus szemléletet alkalmazom, a testi, a lelki és a szellemi, energetikai egységet, egészséget igyekszem helyreállítani.

Hiszem, hogy a megelőzést, az egészség megőrzését már a fogantatás pillanatában el kell kezdeni, és ennek a munkának hatalmas része a kismamák, a családok megfelelő tájékoztatása, a korrekt információk átadása, az oktatás is.

Dr. Csomai Zita válaszai:
Felfekvéses fekélyre határozottan nagyon jó a készülék! Naponta kétszer kell az orrunkon keresztül az orrnyálkahártyát kezelni legalább 5-5 percet, és a fekély fölé helyezni nagyon közel, pontonként három 3 percet legalább. Regenerálja a bőrszövetet beindítja a mikrokeringést, ezáltal szépen fokozatosan fog begyógyulni a seb. Először a fekély szélénél kell elkezdeni a kezelést és úgy kell befelé haladni. Mindegyik készülék jó, mivel a hámon van a sérülés és nem kell mélységbe behatolni.
Válaszolt: Dr. Csomai Zita

Tegye fel kérdését szakértőnknek!

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza